Юрист назвав порушення, через які найчастіше депортують українців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Юрист назвав порушення, через які найчастіше депортують українців

Світ
1312
“У нашій практиці були випадки, коли людина прострочила 2 години перебування тому, що стояла в черзі на кордоні, й отримала 6 місяців заборони на в’їзд, — каже Денис Бабинський, регіональний керівник юридичної компанії “Адвокат у Європі”. — Друга причина — недійсне або підроблене запрошення на роботу”.
Часто українці купують цей документ у посередника. Нерідко вони підробляють документ, чим порушують закон. Однак консульство або прикордонна служба, якій людина показує запрошення зі своїм прізвищем, вважає, що саме вона підробила документ, тож їй і відповідати.
Ще однією причиною депортації з Польщі, Чехії, Словаччини та інших країн можуть бути несплачені повністю або частково штрафи — наприклад, за керування автомобілем у нетверезому стані чи за неоплачений проїзд. Часто правоохоронці складають протокол та вимагають завдаток за майбутній штраф, а суму штрафу вже визначає суд. А оскільки на суд іноземець не потрапляє, несплачена різниця між розміром завдатку та штрафом призводить до боргу перед державою та внесення персональних даних людини до осіб, не бажаних для перебування на її території.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас