В Україну почав надходити імпортований хлор — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україну почав надходити імпортований хлор

Казна та Політика
2237
З Румунії в Україну почав надходити імпортований хлор, це може знизити напругу, пов’язану з його нестачею. Також заплановані поставки з Польщі, Словаччини і Узбекистану.
Про це повідомила віце-президент Асоціації водоканалів України Ольга Бабій.
«З Румунії вже потихеньку заїжджає малими партіями, 30-40 тонн на тиждень. Але цього недостатньо для загальної потреби. Словаччина, Польща можуть починати відвантаження, і їхній хлор може бути в Україні до 30 серпня. Що стосується Узбекистану, вони зараз підтверджують можливість поставки хлору в цистернах, це також кінець серпня», – заявила вона.
В Асоціації водоканалів додали, що протягом цього тижня переобладнувалися всі потужності для того, щоб перерозподіляти всі залишки запасів хлору серед водоканалів.
Однак, як повідомляється на сайті київського водоканалу, з поставками хлору з Європи можуть виникнути проблеми, оскільки цистерни з європейським хлором не можуть змінювати колісну базу, а також повинні бути сертифіковані на території України. А завезення рідкого хлору в контейнерах автомобілем займає багато часу, з урахуванням того, що таких контейнерів недостатньо.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас