Boeing планує використовувати блокчейн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Boeing планує використовувати блокчейн

Фондовий ринок
380
Boeing оголосив про плани впровадження технології блокчейн для відстеження безпілотників, які використовуються для перевезення вантажів і в якості аеротаксі.
Boeing спільно з фірмою SparkCognigiton, що займається системами штучного інтелекту, розроблять блокчейн-платформу, здатну відстежувати БПЛА в польоті, управляти повітряними коридорами і трасами.
Блокчейн буде використовуватися в літальних апаратах наступного покоління, які зараз розробляє Boeing.
“Ми перебуваємо на тому відрізку історії, коли технологічні досягнення і соціальні тренди вимагають нових способів подорожі і нестандартних рішень”, – заявив глава Boeing за технологіями Грег Хіслоп.
Компанія створить дочірній підрозділ NeXt, який буде займатися розробкою безпілотних літаючих таксі і міської інфраструктури для подібного транспорту.
“Деякі аналітики оцінюють ринок міського літаючого транспорту в 3 трлн доларів. Він стане найбільшою новою індустрією нашого покоління. Лідер в галузі авіабудування і лідер в галузі розробки AI об’єднують свій досвід і зусилля в цій сфері”, – зазначив засновник і генеральний директор SparkCognition Амір Хусейн.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас