Samsung має намір увійти до топ виробників телекомунікаційного обладнання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung має намір увійти до топ виробників телекомунікаційного обладнання

Фондовий ринок
253
Samsung Electronics має намір скористатися можливостями, які відкриються після початку комерційного впровадження технології 5G в 2019 році.
З цією метою південнокорейський гігант нарощує інвестиції в свій підрозділ з випуску телекомунікаційного обладнання. Samsung ставить перед собою амбітне завдання – в найближчу п’ятирічку увійти в трійку лідерів на даному ринку, повідомляє Business Korea.
За даними галузевих джерел, Samsung Electronics розширює мережевий підрозділ Network Division, поповнюючи його штат за рахунок співробітників з інших відділів, зайнятих розробкою побутової техніки та електроніки, а також дисплейними технологіями. Крім того, в мережевому підрозділі відкриті вакансії для набору співробітників по 23 напрямках.
У керівництві Samsung Electronics розраховують, що розгортання мереж п’ятого покоління дозволить компанії скласти конкуренцію Huawei, яка вважається одним з лідерів світового ринку 5G-технологій.
Зокрема, глава мережевого бізнесу Samsung Кім Йон Кі (Kim Young-ki) нещодавно заявив, що компанія планує взяти найактивнішу участь в комерціалізації 5G і зміцнити свої позиції в США і Японії. За оцінками Samsung, до 2021 року вона може збільшити свою частку на ринку телекомунікаційного обладнання до 20%, що дозволить компанії увійти до трійки провідних вендорів.
За оцінками аналітичної компанії IHS Markit, в 2017 році на Samsung припало близько 3% виручки на зазначеному ринку. Найбільшим виробником телекомунікаційного обладнання була Huawei з показником присутності 28%.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас