Dragon Capital купила новий комерційний об'єкт в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Dragon Capital купила новий комерційний об'єкт в Україні

Фондовий ринок
997
Компанія Dragon Capital Investments Limited, що входить в групу компаній Dragon Capital, закрила угоду з придбання торгово-офісного комплексу Sky Park у Вінниці площею 30 тис. кв. м.
Про це повідомила прес-служба компанії.
Вартість угоди не розкривається.
ТЦ Sky Park розташований у центрі Вінниці. Комплекс складається з торговельного центру площею 25 тис. кв. м., офісних приміщень площею 5 тис. кв. м. та паркінгу на 105 автомобілів. Якірними орендарями об’єкта є Silpo, Inditex Group, LC Waikiki, Citrus, Megasport.
“Вінниця – це потужний регіональний центр в Україні з майже 400 тис. населення і столиця регіону зі стрімко зростаючою економікою… Це наше третє придбання об’єктів нерухомості за межами Київського регіону з 2016 року, яке є нашою реакцією на зростаючу купівельну спроможність населення в регіонах України”, – зазначив генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала.

Довідка Finance.ua:

  • Протягом останніх двох років компанія істотно наростила портфель комерційної нерухомості в Україні, зокрема – ТРЦ Victoria Gardens у Львові , ТЦ Піраміда в Києві, логістичний комплекс класу А East Gate Logistic (Бориспіль), логістичний комплекс класу А West Gate Logistic (Стоянка), складський комплекс в Бучі, бізнес-центри Прайм і Євразія в Києві.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас