Stellar став першою криптовалютою, схваленою Шаріатом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Stellar став першою криптовалютою, схваленою Шаріатом

Фінтех і Картки
2867
Stellar, платформа з відкритим вихідним кодом для розподілених платежів, стала першим проектом, який отримав офіційне схвалення Шаріату для переказу грошових коштів.
Shariyah Review Bureau, провідне міжнародне консультаційне агентство з шаріату, ліцензоване Центральним банком Бахрейну, вивчило можливості та сферу застосування Stellar і опублікувало висновок, що дозволяє використовувати технологію Stellar в ісламських фінансових установах.
Цей сертифікат дозволить Stellar зміцнити свою присутність в галузі фінансових послуг в регіонах, де необхідно дотримання принципів шаріату. Це також дозволить фінансовим установам, розташованим на території держав, що входять до Ради співпраці арабських держав Перської затоки, а також у деяких інших частинах Південно-Східної Азії впровадити технологію Stellar в свої продукти і послуги.
У той час як Stellar називає себе «першим» схваленим Шаріатом блокчейн-протоколом в галузі грошових переказів, менш відома криптовалюта NOORCOIN отримала сертифікат Шаріату від World Sharia Advisory Committee ще в березні.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас