Україна разом із Туреччиною планує будувати Ан-188 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна разом із Туреччиною планує будувати Ан-188

Фондовий ринок
1187
Державне підприємство “Антонов”, що входить до складу Державого концерну “Укроборонпром”, планує заснувати спільне підприємство з виробництва транспортного літака короткого зльоту і посадки Ан-188 з турецькою Turkish Aerospace Industry (TAI).
Про це повідомляє прес-служба Укроборонпрому.
“На Farnborough-2018 у понеділок, 16 липня, відбулися переговори з делегацією Turkish Aerospace Industry (TAI), в результаті яких сторони підтвердили принципову зацікавленість у продовженні співпраці за даним проектом. Найближчим часом турецька делегація відвідає ДП “Антонов” для фіналізації створення юридичних документів щодо формування спільного підприємства з метою розробки, побудови та випробувань літака Ан-188”, – йдеться у повідомленні.
Згідно із законодавством, ці докумени будуть подані на розгляд Кабміну України.

Довідка Finance.ua

  • На міжнародному авіакосмічному салоні Farnborough Airshow, який розпочався 16 липня у передмісті Лондона, підприємства авіабудівного кластеру ДК “Укроборонпром”, серед яких ДП “Антонов”, ДП “Авіакон”, ДП “Миколаївський авіаремонтний завод “НАРП” та ДП “Новатор”, демонструють свої послуги і можливості.
  • У небі Великої Британії “Антонов” здійснить демонстраційний політ військово-транспортного літака Ан-178. Окрім того, під час авіакосмічного салону українська делегація візьме участь у низці переговорів з іноземними партнерами.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас