Частка Amazon на ринку онлайн-торгівлі США становить 49% (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Частка Amazon на ринку онлайн-торгівлі США становить 49% (інфографіка)

Фондовий ринок
1577
Згідно з даними дослідників з eMarketer, в 2018 році на частку Amazon припаде оборот в $258,22 млрд, що становить 49,1% всіх роздрібних покупок громадян США в онлайн-магазинах і 5% всієї роздрібної торгівлі цієї країни.
Компанія починалася як книжковий онлайн-магазин, але сьогодні Amazon є гігантом у всіх галузях електронної комерції, підживлюється потужною мережею сторонніх продавців Marketplace, асортиментом товарів від бакалійних продуктів до модних новинок, що постійно зростає, а також пропонує дуже популярну програму лояльності Prime.
Тепер компанія наблизилася до переломної точки, коли більше американців буде витрачати гроші в Інтернеті через Amazon, ніж через всі інші роздрібні інтернет-майданчики разом узяті.
Найближчий конкурент Amazon в особі eBay відстає просто колосально, займаючи лише 6,6% ринку, а Apple розмістилася на третьому місці з 3,9%. Walmart — найбільша в світі роздрібна мережа, якщо говорити про фізичні магазини, — досі відносно скромно показує себе в електронній комерції і поступається Apple, займаючи частку в 3,7% онлайн-продажів США.
Частка Amazon на ринку онлайн-торгівлі США становить 49% (інфографіка)
З точки зору найбільш популярних товарів споживча електроніка і технології продовжують залишатися провідною категорією продуктів: продажі, за оцінками eMarketer, становлять $65,82 млрд, тобто близько чверті. Другою є одяг і аксесуари, обіг яких оцінюється в $39,88 млрд. Третя за популярністю категорія в 2018 році — здоров’я, особистий догляд і краса ($16 млрд), а четверта — їжа і напої ($4,75 млрд).
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас