Carlsberg не зупинятиме виробництво в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Carlsberg не зупинятиме виробництво в Україні

Фондовий ринок
2047
Компанія Carlsberg Ukraine, яка виробляє пиво, безалкогольні та алкогольні напої, не закриває завод з виробництва пива в Україні через дефіцит хлору, який використовується для очищення питної води. Про це повідомляє Громадське із посиланням на прес-службу виробника.
Carlsberg Ukraine знайшла замінники для рідкого хлору та соляної кислоти після зупинки виробництва заводом “ДніпроАзот”. Про це повідомили в прес-службі виробника.
“У воду соляна кислота не додається, а використовується для підготовки фільтрів для пом’якшення жорсткої води. Даний метод використовується виробниками води і муніципальними системами водопостачання (водоканалами) в усьому світі і є класичним підходом до водопідготовки і пом’якшення води”, – йдеться в повідомленні.
Уточнюється, що компанія вжила низку заходів із забезпечення постачання соляної кислоти і її замінників. На сьогоднішній день Carlsberg Ukrainе оцінює ймовірність виникнення збоїв в роботі заводів як невисоку.
Тим не менш, компанія закликає український уряд вирішити цю проблему, щоб запобігти зупинці роботи багатьох підприємств, які виробляють напої.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас