Південна Корея спростить інвестиції в блокчейн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Південна Корея спростить інвестиції в блокчейн

Фінтех і Картки
153
Південнокорейські регулюючі органи пообіцяли запровадити дружнє законодавство для інвестицій в блокчейн-компанії на зустрічі 13 липня, прагнучи просувати технологію на національному рівні.
На 4-й віце-нараді міністрів, названій «Зростання через інновації», під головуванням віце-міністра зі стратегії та фінансів Ко Хьюнг-квона уряд зобов’язався полегшити вихід на ринок блокчейн-підприємств.
З метою сприяння створенню робочих місць і підтримки нових технологій уряд Південної Кореї планує як «розширити податкові пільги для інвестицій в нові драйвери зростання, так і спростити вимоги до нової технологічної підтримки, включаючи підтримку інвестицій в технологічну сферу».
Реорганізація корпоративної інвестиційної підтримки припадає на той самий тиждень, коли Сеул оприлюднив законопроекти, спрямовані також на розробку правил для первісних пропозицій монет (ICO) і визначення юридичних зобов’язань таких учасників, як криптобіржі.
Південна Корея продовжує формувати свій криптовалютний ландшафт протягом 2018 року після того, як на початку року у відповідь на спробу обмеження і заборони криптовалюти в країні пройшли публічні протести і заклики до відставки міністрів.
Зокрема, місцеві криптовалютні біржі відчули вплив змін у законодавстві, яке розробляється з січня, у питанні виплати корпоративного і місцевого прибуткового податку відповідно до податкової політики країни, а також згідно із суворою забороною на торгівлю анонімними криптовалютами і роботу з іноземними компаніями.
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас