Siemens представила поїзд з "робочою" швидкістю до 360 км/год — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Siemens представила поїзд з "робочою" швидкістю до 360 км/год

Технології&Авто
477
Компанія Siemens представила новий високошвидкісний поъзд Velaro Novo в рамках найбільшої світової ярмарки залізничних технологій InnoTrans, сказано в прес-релізі компанії.
При швидкості 300 км/год новий високошвидкісний поїзд використовує на 30 відсотків менше енергії, ніж попередні моделі Velaro. Вага поїзда зменшена на 15 відсотків, водночас місце для пасажирів збільшено на 10 відсотків, відзначає розробник.
Корпус поїзда заснований на концепції “порожньої трубки”, що означає, що всередині немає постійних об’єктів, і інтер’єр може бути виготовлений відповідно до побажань замовника.
«Velaro Novo – це наша відповідь на глобальні вимоги до високошвидкісного транспорту. Новий поїзд пише нову сторінку в історії успіху Velaro і дозволяє операторам пропонувати пасажирам покращений комфорт і економію у всьому життєвому циклі поїзда. Те, що ми презентуємо сьогодні, – це результат п’ятирічної розробки: платформа, яка пропонує унікально оптимізовані витрати на енергоспоживання та обслуговування, а також максимальну гнучкість і надійність», – говорить генеральний директор підрозділу мобільного зв’язку Siemens Сабріна Суссан.
Зазначається, що параметри нової конфігурації роблять Velaro Novo надійним і гнучким – поїзди можуть бути адаптовані до нових потреб оператора навіть після декількох років експлуатації. Витрати на технічне обслуговування знижуються завдяки інтеграції сучасних вимірювальних та сенсорних технологій.
Siemens тестує новий високошвидкісний поїзд з квітня 2018 року по всій Німеччині.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас