Таскомбанк отримав право здійснювати виплату пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк отримав право здійснювати виплату пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ

Особисті фінанси
10
10 липня 2018 року у Міністерстві фінансів України відбулося чергове засідання конкурсної комісії з визначення уповноважених банків, через які має здійснюватися виплата пенсій, грошової допомоги та заробітної плати працівникам бюджетних установ.
За результатами розгляду конкурсної документації претендентів, конкурсною комісією прийнято рішення про визнання АТ «ТАСКОМБАНК» уповноваженим банком-переможцем конкурсу. Загалом список уповноважених банків було розширено ще на 9 фінансових установ.
«Для пенсіонерів ми пропонуємо зручні та прості продукти зі спеціальними умовами та бонусами. Так, наприклад, за пенсійною карткою ми нараховуємо підвищений відсоток — 8% — на залишок коштів на рахунку, а також надаємо додаткові бонуси у рамках програми лояльності для клієнтів», — підкреслив Директор з продажів роздрібного бізнесу Денис Раковський.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас