Xiaomi випустила "розумний" електричний масажер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi випустила "розумний" електричний масажер

Технології&Авто
447
Китайський виробник різнопланових гаджетів Xiaomi продовжує скорочувати список продуктів, які ще не представлені в його асортименті. Компанія представила масажер Moyee Massager за $38, вироблений компанією Shenzhen City Technology.
Як повідомляється, корпус Moyee Massager виготовлений з приємного на дотик композитного матеріалу (ABS+PC). Пристрій кріпиться на спеціальну підкладку, яка безпосередньо контактує з шкірою, і за допомогою електричних імпульсів (Electronic Muscle Stimulator, EMS) стимулює м’язи у відповідній області.
Пристрій пропонує 18 видів масажного впливу і 15 рівнів інтенсивності, задовольняючи потреби масажу різних частин тіла з урахуванням стану користувача.
Масажер Moyee Massager насправді є пристроєм 2-в-1. Дві половинки можуть працювати незалежно і використовуватися для одночасного масажування двох ділянок, а точніше сказати точок тіла. Досить помістити массажер у потрібному місці і натиснути кнопку на корпусі.
Пристрій є повністю безшумним і оснащений бездротовим інтерфейсом Bluetooth 4.0, завдяки чому управляти ним можна за допомогою супутнього мобільного ПЗ.
За допомогою смартфону можна перемикати режими і регулювати рівень інтенсивності масажу.
На повну зарядку Moyee Massager потрібно близько 120 хвилин, після чого пристрій здатний працювати автономно протягом 240 хвилин. Таким чином, при щоденних півгодинних сеансах масажер потрібно буде заряджати не частіше одного разу на тиждень.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас