Сьогодні в Києві подорожчав проїзд у пасажирському транспорті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сьогодні в Києві подорожчав проїзд у пасажирському транспорті

Особисті фінанси
2389
З 14 липня у Києві встановлюють нові тарифи на проїзд в міському пасажирському транспорті (метрополітен, автобус, трамвай, тролейбус, фунікулер і міська електричка).
Згідно з документом, у разі придбання жетону для проїзду в метро або разового квитка для проїзду в наземному транспорті пасажири будуть сплачувати за одну поїздку 8 грн.
Пасажири, які регулярно їздять на громадському транспорті та користуються системою поповнення безконтактних карток, зможуть платити за одну поїздку в метро від 6,50 грн (при одноразовому придбанні 50 поїздок). Термін дії безконтактної картки збільшується з 6 до 12 місяців і буде обчислюватися не з дати останнього поповнення, а з дати останнього використання. Кількість поїздок, одноразово придбаних на пластикову безконтактну картку, не може перевищувати 50, а загальна кількість таких поїздок не може перевищувати 100.
Пасажири, які користуються місячними проїзними квитками, будуть платити за одну поїздку від 6,14 грн (у місячному проїзному квитку на чотири види транспорту) до 6,50 грн (у місячному проїзному квитку на один вид наземного транспорту). У місячних проїзних квитках на наземні види транспорту і міську електричку кількість поїздок буде залишатися необмеженою.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас