Нафтогаз вирішив вийти на ринок іноземного капіталу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафтогаз вирішив вийти на ринок іноземного капіталу

Фондовий ринок
280
Нафтогаз України оголосив відкриті торги на закупівлю послуг з присвоєння кредитного рейтингу, який буде сприяти розміщенню єврооблігацій компанії.
Про це повідомила прес-служба компанії.
Очікувана вартість закупівлі не перевищить 3,99 млн грн.
Основні завдання, які повинні бути реалізовані, включають: проведення командою аналітиків переможця тендеру аналітичного огляду діяльності компанії, присвоєння кредитного рейтингу на підставі підготовленого аналітичного огляду; оприлюднення кредитного рейтингу компанії англійською мовою на власному офіційному сайті.
Оскільки прогнозується, що потенційними покупцями єврооблігацій можуть бути як європейські, так і американські інвестори, учасник торгів повинен мати статус Національно визнаної статистичної рейтингової організації (nationally recognized statistical rating organization – NRSRO) згідно з розділом 15Є Закону про цінні папери і біржі від 1934 року Сполучених Штатів Америки.
Нагадаємо, раніше головний комерційний директор компанії Юрій Вітренко заявляв, що Нафтогаз не має фінансових проблем, але розглядає варіант розміщення єврооблігацій за необхідності.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас