Dragon Capital придбала запорізький БЦ "Eco Tower" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Dragon Capital придбала запорізький БЦ "Eco Tower"

Фондовий ринок
366
Компанія Dragon Capital Investments Limited, що входить в групу компаній Dragon Capital, завершила угоду з придбання бізнес-центру “Eco Tower” класу “А” (Запоріжжя) у австрійської Conwert Group.
Згідно з повідомленням Dragon Capital, 19-поверховий бізнес-центр розташований в центрі Запоріжжя по просп. Соборний, 160. За інформацією на сайті БЦ, його загальна площа становить 17 тис. кв. м, корисна – 10,6 тис. кв. м. Інфраструктура бізнес-центру включає дворівневий підземний паркінг на 92 машини і торгово-сервісну зону.
Вартість операції не розкривається.
“Мені дуже приємно відзначити наше перше придбання нерухомості на сході України. Ці інвестиції ілюструють нашу впевненість у стабільності та бізнес-потенціалі не тільки Києва та Київської області, але і ключових економічних регіональних центрів країни, один з яких – Запоріжжя”, – цитується в повідомленні генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала.
Згідно з інформацією на сайті групи, Conwert Group є компанією з управління та девелопменту житлової нерухомості з регіональним фокусом на Австрію і Німеччину (21,7% і 77% активів відповідно).

Довідка Finance.ua

  • Група компаній Dragon Capital заснована в 2000 році і є однією з найбільших на інвестринку України.
  • Працює в сфері прямих інвестицій та фінансових послуг, надає повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів. Кінцевим бенефіціаром в держреєстрі вказаний громадянин Чехії, президент Європейської бізнес асоціації Томаш Фіала.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас