Голова Укрпошти написав заяву про відставку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова Укрпошти написав заяву про відставку

Фондовий ринок
655
2 липня генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський написав заяву про відставку. Смілянський озвучив умови, на яких готовий залишитися: можливість формувати власну команду, мати політичну незалежність, можливість проводити радикальні реформи і реалізовувати чітку стратегію розвитку підприємства.
«Мені потрібні нові люди, можливість сформувати команду. А без нових людей і власної команди неможливі реформи», — пояснив свої умови Смілянський.
Контракт, за його словами, повинен бути з адекватними умовами і відповідною системою мотивації в прив’язці до показників ефективності.
«Я запропонував модель — протягом року за підсумками кварталу я буду оцінюватися виключно за обсягом виручки, на річній основі я оцінююся на підставі якості доставки, реалізації інвестиційної програми та проходження щорічного аудиту», — пояснив він.
При виконанні цих умов і підписанні нового контракту Смілянський готовий продовжити роботу на посаді гендиректора «Укрпошти». Заява про відставку передбачає його відставку з посади з 31 серпня 2018 року.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас