Mercedes у Китаї розробляє самокероване авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mercedes у Китаї розробляє самокероване авто

Технології&Авто
65
Цього тижня німецькі автомобільні компанії Mercedes-Benz, BMW і Volkswagen підписали ряд угод для продовження досліджень і розробки електричних автомобілів і автопілотів.
Про це пише СNN.
Капіталовкладення компанії Volkswagen в китайські дослідження склали 15 мільярдів євро (17,6 мільярда доларів США). Генеральний директор Герберт Діесс підкреслив, що «компанія буде систематично розширювати свої партнерські відносини» в цій країні.
Уряд Китаю істотно полегшить правила створення і кооперації спільних підприємств та надасть іноземним інвесторам більше незалежності.
Тим часом компанія BMW, в спільному партнерстві з Great Wall Motor, завершила випробування свого нового електричного автомобіля моделі Minis. Вона також приєдналася до спільного автомобільного проекту з інтернет гігантом Baidu.
Компанія Mercedes-Benz Daimler уклала угоду про співпрацю з Університетом Ціньхуа, для продовження розробки самокерованих автомобілів.
Провідний автомобільний аналітик компанії Euromonitor International Ерік Тотаро заявив: “Німецькі автовиробники були лідерами у сфері партнерських відносин з Китаєм, але я б не здивувався, якби американці перейняли їх досвід у цій галузі”.
Новина про те, що Уряд Китаю істотно полегшить правила створення і кооперації спільних підприємств та надасть іноземним інвесторам більше незалежност,і привернула увагу генерального директора Tesla – Ілона Маска.
Компанія Tesla підтвердила, що уклала угоду про будівництво нового заводу в Китаї. Це відбулось в ході обговорення умов співпраці з Шанхайським урядом. Для запуску проекту необхідно не більше 2-х років.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас