Walt Disney вкладе $650 млн у новий офісний комплекс на Манхеттені — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Walt Disney вкладе $650 млн у новий офісний комплекс на Манхеттені

Фондовий ринок
196
The Walt Disney Co. прийняла рішення продати нью-йоркський офіс, розташований в районі Верхній Вест-Сайд Манхеттена, і вкласти $650 млн у новий офісний комплекс в Нижньому Манхеттені.
Як йдеться в повідомленні компанії, в новому комплексі розмістяться телеканали ABC News, ABC і ESPN, там же будуть проводитися зйомки популярних шоу Live With Kelly and Ryan (“У прямому ефірі з Келлі і Райаном”) і The View (“Погляд”).
Крім того, Disney переведе в Нижній Манхеттен і стрімінгові сервіси, які зараз розташовуються в офісі на ринку Челсі. Ранкова програма Good Morning America продовжить мовлення з телестудії на Таймс-сквер.
Disney придбала у приходу церкви Трійці, розташованої на перетині Бродвею і Уолл-стріт, права на забудову земельної ділянки, розташованої трохи північніше, за адресою Хадсон-сквер 4. Плани компанії передбачають будівництво комплексу площею близько 1 млн кв. футів (майже 93 тис. кв. м).
Старий нью-йоркський офіс порівнянної площі буде проданий за $1,155 млрд Silverstein Properties Inc. При цьому Walt Disney зберігає право орендувати його у покупця на п’ять років, поки будуватиметься новий об’єкт.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас