Названо дату, коли в аеропорт Бориспіль запустять поїзд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо дату, коли в аеропорт Бориспіль запустять поїзд

Казна та Політика
1670
Укрзалізниця продовжує будівництво швидкісної лінії залізничного сполучення між Києвом і аеропортом Бориспіль. Роботи виконані на третину і мають бути завершені через 144 дні. Про це повідомив в.о. голови правління Укрзалізниці Євген Кравцов.
«Зараз виконано третину від усіх запланованих робіт. Причому роботи здійснюються із значним випередженням у часі. Уже побудовано 1400 м шляху від головного шляху до початку естакади. За планом ці роботи мали бути виконані до 1 серпня цього року, а вони завершені 9 липня. Наступний етап – будівництво естакади», – повідомив Кравцов.
Вже проведено підготовчі роботи для початку будівництва естакади. Зокрема, підготовлені чотири будівельні майданчики: два – з боку перегону Бориспіль – Г. Кирпи, ще два – з боку аеропорту Бориспіль.
Для будівництва залізничної естакади був проведений тендер на будівництво опор об’єкта і монтаж прогонових будов. Також вже визначено марку сталі прогонових будов, призначених для будівництва залізничної естакади через автомобільне шосе Київ – Харків.
Паралельно з цим прокладаються комунікації, будується насип для колії з боку аеропорту, а також будується платформа для прийому поїздів в аеропорту.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас