Співзасновник Google зізнався в майнінгу криптовалют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Співзасновник Google зізнався в майнінгу криптовалют

Фондовий ринок
1278
Співзасновник відомої компанії Google Сергій Брін займається майнінгом криптовалюти Ethereum зі своїм дев’ятирічним сином. Про це підприємець розповів під час виступу на саміті Blockchain Summit в Марокко, передає Bloomchain.
Повідомляється, що одна з найбагатших людей планети надзвичайно високо оцінює технологію блокчейн. На думку Сергія Бріна, головний козир блокчейну – можливість безпечного зберігання даних і обміну документами. Він назвав блокчейн однією з найбільш вражаючих технологій, яка змінює сучасне суспільство.
Підприємець також зазначив, що Google не встигла вчасно запустити вивчення блокчейну, тому навряд чи стане лідером в цьому напрямку. Однак технологія залишається в сфері уваги Google X – секретної лабораторії материнської компанії Google, яка перебуває під керівництвом Бріна.
Раніше Google заборонила рекламу криптовалют і проектів ICO. Думки експертів з цього питання розійшлися. Одні припускали, що корпорація розробляє свою власну криптовалюту і планує провести власне ICO. Інші ж вважають, що справа в тиску з боку фінансових регуляторів.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас