Південна Корея легітимізує блокчейн-індустрію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Південна Корея легітимізує блокчейн-індустрію

Світ
227
Уряд Південної Кореї розробляє нові стандарти галузевої класифікації для вітчизняної блокчейн-індустрії.
Вважається, що три корейські міністерства — Національне статистичне управління, Міністерство науки і техніки та Міністерство інформації і зв’язку — працюють з кінця минулого місяця над підготовкою остаточного проекту нової класифікаційної схеми галузей блокчейна, яка буде анонсована в кінці липня.
Як повідомляється, ця схема послужить основою для розробки політики, в першу чергу спрямованої на «просування блокчейна в нормативно-правову базу» і охоплює галузі, в тому числі створення блокчейн-систем і децентралізованих додатків (DApps), а також обмін і транзакції з криптовалютами.
Проект визначає обмін криптовалюти як «обмін криптовалютними активами та брокерські послуги», що є важливим перевизначенням, яке визнає «криптобіржі регульованими фінансовими інститутами», на відміну від їх попередньої класифікації як «постачальників послуг зв’язку».
BChain повідомляє, що цей крок є «першим випадком, коли корейський уряд визнав сектор, що розвивається, легітимною галуззю.
Ініціатива охоплює 43 урядові міністерства і 17 регіональних муніципалітетів, підприємств і фінансових установ, а також консультації з більш ніж 160 установами для збору «першого статистичного огляду країни» в цьому секторі.
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас