На Ripple знову подають до суду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Ripple знову подають до суду

Фінтех і Картки
1104
Ripple зіткнулася з ще одним судовим процесом, в якому стверджується, що компанія порушила закони про цінні папери США, оскільки XRP є еквівалентом цінного паперу.
Позов, який стверджує, що XRP є цінним папером, був поданий 27 червня до Вищого суду Каліфорнії від імені Девіда Оконера і «та інших осіб». В якості відповідача називаються Ripple Labs, XRP II і генеральний директор Бред Гарлінгхаус.
Це вже третій за рахунком позов до Ripple всього за два останні місяці.
У позові Ripple також звинувачується в спробі збільшити ринкову вартість XRP, за рахунок розміщення 55 мільярдів в ескроу сервісі на спеціальному рахунку.
Ripple і генеральний директор Бред Гарлінгхаус категорично заперечують звинувачення в тому, що XRP – це еквівалент цінних паперів.
На конференції «Майбутнє Fintech», що відбулася в Нью-Йорку, Гарлінгхаус назвав три причини, за якими він вважає, що XRP не є цінними паперами: Якщо Ripple, як компанія, завтра припинить своє існування, то реєстр XRP продовжить свою роботу. Це відкрита, децентралізована технологія, яка не залежить від Ripple.
Люди, які купують XRP, не вважають, що купують акції Ripple. Є компанія під назвою Ripple. Ми приватна компанія. У нас є інвестори. Люди купують акції компанії Ripple. Але купівля XRP не дає вам права власності на Ripple. Це не дає вам права на дивіденди або прибуток Ripple.
XRP вирішує конкретну проблему. Немає ніякої необхідності XRP бути цінним папером.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас