Apple готується випустити iPhone в різних кольорах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple готується випустити iPhone в різних кольорах

Фондовий ринок
499
Компанія Apple, як очікується, випустить в продаж нові iPhone в синіх, помаранчевих і золотих кольорах.
Такі дані містяться в звіті відомого аналітика компанії KGI, Мін-Чі Куо.
Передбачається, що Apple випустить 6,5-дюймовий OLED-iPhone в чорному, білому кольорі і новому для компанії золотому кольорі. У той же час, 6,1-дюймовий iPhone з LCD-дисплеєм буде дебютувати в сірому, білому, синьому, червоному і оранжевому варіантах. Помаранчевий колір також буде використовуватися компанією вперше.
Apple, як правило, представляє iPhone в червоному варіанті через кілька місяців після запуску нового покоління своїх смартфонів. Це робиться в тому числі і для допомоги організації, яка проводить кампанії по боротьбі з ВІЛ та СНІДом в Африці. Apple ніколи раніше не випускала помаранчеву версію iPhone. При цьому iPhone 5C дебютував ще в 2013 році в зеленому, синьому, жовтому, рожевому і білому варіантах.
Apple явно планувала випуск золотого варіанту iPhone X, оскільки Федеральна комісія із зв’язку США розкрила цей невиданий iPhone на початку 2018 року.
Мін-Чі Куо додав, що старша модель iPhone з 6,5-дюймовим OLED-дисплеєм буде коштувати близько тисячі доларів, тобто, як попередній iPhone X. Також цей смартфон отримає підтримку двох SIM-карт. Вартість другої моделі складе близько $700. Дизайн смартфонів буде приблизно таким же, як у iPhone X – з мінімальними рамками і вирізом в екрані для фронтальної камери і сканера обличчя.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас