Старі автомобілі, які розорять власників своїми поломками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Старі автомобілі, які розорять власників своїми поломками

Технології&Авто
14609
Вже протягом досить тривалого часу авторитетне американське видання аналізує відгуки власників різних марок машин, а потім складає рейтинг транспортних засобів, які настільки часто завдають своїм власникам проблем, що від купівлі такої «дірки в бюджеті» краще відразу відмовитися.
 *1.BMW X5*
До того моменту, поки не стала випускатися нова модель автомобіля, а було це до 2014 року, автолюбителі відчували безліч проблем з Х5. Особливо часто підводить клімат-контроль, страждали також і різні області движка, і паливна система. Експерти не радять купувати ці машини, випущені в 2011-12 роках, але не менше проблем відзначається і в екземплярах двох наступних років.
 *2.Ford Fiesta*
Взагалі, в рейтингу надійності автомобілів показники компанії Ford були не найкращими, але серед мініатюрних авто цієї марки ситуація зовсім плачевна. А саме, найчастіше проблеми фіксувалися у моделей, спущених з конвеєра в проміжок 2011-14 років. Основна маса неполадок виявлялася в трансмісії, аудіосистемі і самому кузові.
 *3.Volkswagen Jetta*
Шосте сімейство цих мініатюрних автомобілів так само може похвалитися купою проблем. У машин 2014-16 років було зафіксовано безліч неприємностей, які стосувалися якості салону, круїз-контролю, аудіосистеми та іншого обладнання.
 *4.Audi Q7*
У 2015 році стався запуск повністю нової моделі Q7, і експерти віддали належне оновленій версії, адже вона за якістю куди краща від попередніх варіацій. У старих примірниках раз-у-раз виявлялися неполадки в системі гальм, кузові та аудіосистеми.
 *5.Fiat 500*
За минулий десяток років компанія випустила в світ близько 19 моделей, які опинилися в числі гірших. Тому, бажаючи купити щось з їх асортименту, придивлятися до автомобілів потрібно дуже уважно. Найгіршим вибором може стати Fiat 500. Перебуваючи в числі найкрасивіших в лінійці мініатюрних машин, він ризикує стати справжньою катастрофою для свого власника. Несправності у нього трапляються і в гальмах, і в приводі, і в підвісці, кульгає і якість салону. Але найбільш проблемними є моделі, що вийшли в період 2012-15 року, за винятком 2014 року.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас