Компанії Micron тимчасово заборонили продаж чіпів у Китаї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанії Micron тимчасово заборонили продаж чіпів у Китаї

Фондовий ринок
513
Китайський суд виніс тимчасову заборону Micron Technology Inc. на продаж чіпів в країні, заблокувавши компанії з США доступ до найбільшого у світі ринку напівпровідників.
У прес-релізі United Microelectronics Corporation (UMC) повідомляється, що народний суд проміжної інстанції Фучжоу виніс рішення у патентній суперечці з Micron на її користь, оголосивши попередню судову заборону на продаж американською компанією 26 найменувань продукції, включаючи динамічну оперативну пам’ять флеш-пам’ять NAND.
У свою чергу, Micron заявила, що не отримала судовий припис і не буде поки що давати коментарі з цього приводу. На тлі цих новин акції компанії Бойсе (Айдахо) впали в ціні на 8%. Китайський ринок дуже важливий для Micron. У 2017 фінансовому році на нього припадало більш ніж 50% її виручки.
Ця справа є частиною більшої судової суперечки між двома компаніями. Минулого року Micron подала до суду на UMC та її партнера Fujian Jinhua Integrated Circuit Co., звинувативши їх у крадіжці комерційної таємниці. Зокрема, UMC обвинувачують у тому, що вона виступала як канал для крадіжки комерційних секретів Micron, намагаючись допомогти Китаю посилити вітчизняну напівпровідникову індустрію.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас