Світовий ринок туризму зріс з початку року на 6% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світовий ринок туризму зріс з початку року на 6%

Світ
162
Всесвітня туристська організація ООНUNWTO – опублікувала чергове дослідження “Світовий туристичний барометр” (World Tourism Barometer).
Згідно з отриманими даними, показник міжнародних туристичних прибуттів за перші чотири місяці 2018 року демонструє зростання у всіх регіонах. В середньому ринок зріс на 6%. Найбільше зростання спостерігається в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, де лідерами стали Південно-Східна Азія (+10%) і Південна Азія (+9%).
Африка і Близький Схід за перші чотири місяці 2018 року прийняли на 6% і 4% туристів більше, ніж за аналогічний період минулого року. Міжнародний туризм в Європі зріс на 8%. Лідерами тут стали Південна, Середземноморська і Західна частини Європи.
Південна і Північна Америки показали зростання 3% в порівнянні з періодом січень-квітень минулого року. Найбільше зростання міжнародних туристичних прибуттів тут відбулося в Південній Америці (8%).
Єдиним регіоном, де зафіксовано зниження в’їзного турпотоку, виявилися Кариби – ймовірно, причиною стали урагани, що відбулися тут у серпні і вересні 2017 року.
За матеріалами:
Капітал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас