Tesla побудує найбільше сховище енергії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla побудує найбільше сховище енергії

Фондовий ринок
758
Повідомляється про підготовлюваний спільний проекті Tesla і The Pacific Gas and Electric Company (PG&E), однієї з найбільших електричних компаній США, які намітили створення в Каліфорнії великої акумуляторної системи ємністю до 1,1 ГВт•год
Нове сховище енергії стане найбільшим енергетичним проектом Tesla з моменту початку її діяльності.
Минулого тижня компанія PG&E, що обслуговує близько 16 млн споживачів у Північній і Центральній Каліфорнії, представила в Каліфорнійську комісію з комунальних послуг (CPUC) на затвердження чотири нові проекти із створення сховищ енергії, в одному з яких буде брати участь Tesla.
Компанія надасть батарейні модулі для спільного проекту у Мосс-Ландінгу (Каліфорнія). Вихідна потужність майбутнього сховища енергії становить 182,5 МВт протягом 4 годин. Ємність сховища може бути збільшена до 1,1 ГВт•год для забезпечення шестигодинної потреби клієнтів, якщо PG&E обере такий варіант.
За даними Управління енергетичної інформації міністерства енергетики США, у 2016 році середньорічне споживання електроенергії американського споживача комунальних послуг склало 10 766 кВт•год. Це означає, що пропонований проект допоможе повністю забезпечити електроенергією близько 100 домашніх господарств протягом усього року.
У разі схвалення CPUC перший з проектів PG&E буде запущений в кінці 2019 року, інші проекти – до кінця 2020 року.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас