Австрія готова вжити додаткових заходів для захисту своїх кордонів від напливу мігрантів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Австрія готова вжити додаткових заходів для захисту своїх кордонів від напливу мігрантів

Світ
236
Уряд Австрії заявив про готовність вжити низку заходів щодо посилення охорони кордонів на півдні країни після того, як у ФРН домовилися створити транзитні зони для мігрантів на німецько-австрійському кордоні, йдеться в заяві австрійського уряду, поширеній у вівторок.
“Австрія націлена на те, щоб вжити особливих заходів для охорони кордонів на півдні країни. Ми будемо змушені це зробити для того, щоб Австрія і австрійський народ не опинилися в невигідному для них сиановищі”, – йдеться в документі.
“Ми очікуємо якнайшвидшого прояснення позиції Німеччини (з міграційних питань – ІФ) на федеральному рівні. Розгляд цього питання в Німеччині в черговий раз підтверджує важливість спільного захисту зовнішніх кордонів в ЄС”, – підкреслили в австрійському уряді.
Згідно з інформацією німецького телеканалу NTV, мова йде про посилення охорони кордонів Австрії зі Словенією та Італією.
Як повідомлялося, канцлеру ФРН Ангелі Меркель і главі МВС ФРН Хорсту Зеєхоферу вдалося дійти згоди в питаннях міграційної політики.
За даними німецьких ЗМІ, в ФРН мають намір створити транзитні зони на німецько-австрійському кордоні, де перебуватимуть вже зареєстровані в інших державах ЄС біженці. З цих зон вони будуть перенаправлені у відповідні країни.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас