Китайські майнери постраждали від повені (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайські майнери постраждали від повені (фото)

Фінтех і Картки
552
Як повідомляє китайське блокчейн-видання Golden Finance, нещодавні повені в провінції Сичуань завдали серйозної шкоди найбільшим майнерам цього регіону.
Ecns, офіційний англомовний відділ служби новин Китаю (CNS), повідомляє, що 28 червня в провінції Сичуань і ще в чотирьох провінціях Китаю випала аномально велика кількість опадів, що призвело до повеней.
Golden Finance стверджує, що одна з найбільших майнінг ферм в провінції Сичуань постраждала настільки сильно, що їй навряд чи вдасться відновитися. Десятки тисяч пристроїв були зруйновані під час повені.

На даний момент незрозуміло, майнінгом яких саме криптовалют займалася ця ферма, а також невідомо, скільки коштів у криптовалюті було втрачено в результаті виходу з ладу майнінг-обладнання.
Основна частка на ринку майнінгу біткойна припадає на Китай – до 70%. Зокрема, провінцію Сичуань часто називають столицею біткойн- майнінгу через високу концентрацію майнінг-ферм в цьому регіоні, відомому своїм холодним кліматом і дешевою електроенергією.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас