Microsoft випустить кишеньковий Surface-пристрій з двома екранами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft випустить кишеньковий Surface-пристрій з двома екранами

Технології&Авто
507
За численним чуткам, Microsoft працює над таємничим гаджетом Surface вже протягом як мінімум двох років.
Під кодовою назвою Andromeda він неодноразово зустрічався в патентах і навіть в коді операційної системи Windows 10.
У розпорядженні ресурсу The Verge опинився внутрішній документ Microsoft, в якому стверджується, що це буде кишеньковий пристрій з двома екранами, що складається навпіл.
Microsoft описує проект Andromeda як розробку, яка вплине на подальший напрям у розвитку лінійки Surface і створить нову революційну категорію пристроїв, що розмиває грань між ПК і смартфоном.
«Це новий кишеньковий форм-фактор пристроїв Surface, що поєднує інноваційні апаратні і програмні досягнення для створення дійсно персонального і універсального засобу», — йдеться в документі.
Що відомо про Andromeda? Це компактний мобільний пристрій з двома екранами і шарнірним механізмом посередині. Більше схожий на складаний планшет. Максимально близько до цього опису постарався підійти австрійський дизайнер Девід Бреєр (David Breyer), який створив рендери на основі існуючих чуток і витоків.
Microsoft сподівається випустити Andromeda в поточному році разом з аналогічними пристроями від OEM-партнерів компанії, які послідують її прикладу.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас