Bravo Airways пояснює скасування рейсів боргом туроператора майже в $1 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bravo Airways пояснює скасування рейсів боргом туроператора майже в $1 млн

Фондовий ринок
1224
Авіакомпанія Bravo Airways пояснює скасування своїх рейсів тим, що туроператор OASIS протягом останніх двох років не виконував перед нею фінансові зобов’язання, наростивши заборгованість до 25 млн грн станом на 27 червня.
Про це сказано в повідомленні прес-служби авіакомпанії.
«На даний момент ми робимо все можливе, щоб врегулювати розклад і в максимально короткі терміни здійснити всі заплановані рейси», – сказано в повідомленні.
У Bravo Airways додали, що після проведення консультацій з Міністерством інфраструктури, Міністерством закордонних справ і Міністерством економічного розвитку і торгівлі прийнято рішення про початок виконання п’яти гуманітарних рейсів коштом авіакомпанії з метою забезпечення доставки близько 850 пасажирів, які постраждали від дій туроператора.
«Детальний розклад рейсів буде опубліковано нами найближчим часом після узгодження всіх необхідних процедурних питань, пов’язаних із забезпеченням польотів», – сказано в повідомленні.

Довідка Finance.ua:

  • За даними ЗМІ, близько 300 українських туристів з 27 червня не могли вилетіти в Харків з аеропорту імені Хабіба Бургіби, який розташований у місті Монастір (Туніс).
  • Пасажири стверджують, що авіакомпанія Bravo Airways і туроператор Oasis Travel, в особі приймаючої компанії Insight Holidays, не виконують своїх зобов’язань щодо поверненню громадян України додому.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас