Andreessen Horowitz запустив криптофонд на $300 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Andreessen Horowitz запустив криптофонд на $300 млн

Фінтех і Картки
271
Інвестиційна держава Силіконової долини Andreessen Horowitz (a16z) запустила новий фонд в розмірі 300 мільйонів доларів, орієнтований на криптовалюти.
Фонд, як пояснюється в опублікованому повідомленні в блозі, буде називатися «a16z» і, зокрема, буде включати колишнього федерального прокурора і помічника прокурора США Кетрін Хаун як одного з його співголів. Хаун також була названа останнім генеральним партнером компанії.
Те, що інвестиційна компанія буде прагнути значного розширення сфери діяльності в галузі, не дивно, враховуючи, що силіконова долина вже інвестувала мільйони в блокчейн-проекти і протоколи, побудовані навколо цілої низки варіантів використання нових тенологій, пов’язаних з криптовалютою.
Фонд Andreessen Horowitz також інвестував в низку відомих стартапів, в тому числі крипто-компанію Coinbase.
Генеральний партнер фонду Кріс Діксон зазначив у повідомленні, що новий криптофонд буде займати довгострокові позиції в своїх інвестиціях, пояснивши: «Ми хочемо, щоб служби, що грунтуються на криптографічних протоколах, використовувалися сотнями мільйонів людей і, зрештою, мільярдами людей».
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас