У світовому рейтингу криптовалютних бірж відбулися різкі зміни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У світовому рейтингу криптовалютних бірж відбулися різкі зміни

Фінтех і Картки
1544
Вчора в світовому рейтингу криптовалютних бірж відбулися різкі зміни після того як дві криптовалютні біржі змінили модель роботи з комісійними.
Сінгапурська CoinBene посіла перше місце з обсягом торгів понад 2,1 мільярда доларів протягом 24-годинного періоду, а гонконгська Bit-Z посіла друге місце з обсягом торгів в 1,5 мільярда доларів. Binance, яка раніше займала перше місце, перейшла на четверте – з обсягом близько 629 мільйонів доларів.
CoinBene представила свою нову модель збору комісійних 23 червня, згідно з повідомленням з їхнього сайту.
Користувачі отримають 100% сплачених комісійних назад в Coni, нативній валюті платформи, за формулою кількість Coni на рахунку за годину часу, поділена на загальний обсяг торгів за цей же час, а потім отримане число множиться на 100 відсотків. CoinBene заявили в своєму Twitter, що “ці кошти можна буде в повному обсязі обміняти на ETH за ціною закриття (на годинному графіку), і на рахунок користувача вони будуть повернуті о 15:00 на наступний день”.
Ще одна біржа, яка різко змінила свої позиції в рейтингу – Bit-Z. Вони також повертають комісію за торги своїм користувачам в «формі BZ» – токеном платформи, який є токеном ERC20 платформи. Але комісія повертається тільки тим, хто пройшов третій рівень верифікації.
Правила набрали чинності 25 червня, а всього планується роздати користувачам 600 мільйонів BZ. Справедливості заради варто зазначити, що вчора Binance була недоступна протягом декількох годин через технічні роботи
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас