Українці назвали головні проблеми країни (опитування) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці назвали головні проблеми країни (опитування)

Особисті фінанси
2146
Війна на Сході України залишається найважливішою державною проблемою в очах громадян (78%). Про хабарництво і корупцію як загальнодержавну проблему говорять 55% респондентів, безробіття – 29%, свідчать дані опитування Соціологічної групи “Рейтинг”.
Низький рівень зарплат і пенсій, недостатній рівень соціального захисту, соціальне розшарування, підвищення цін на основні товари, як проблеми на рівні країни, хвилюють від 16% до 18% опитаних.
Українці назвали головні проблеми країни (опитування)
Водночас, рейтинг особистих проблем очолюють питання соціально-економічного характеру: підвищення цін і тарифів, а також низький рівень зарплат і пенсій особисто хвилюють більше половини респондентів.
Питання війни на Сході, найнижчий рівень медичних послуг, відсутність роботи є особистими проблемами для кожного п’ятого. Недостатній рівень соціального захисту, хабарництво і корупція у владі вважають проблемами 15-16% опитаних, соціальне розшарування – 10%. Інші питання особисто хвилюють не більше 10%.
Українці назвали головні проблеми країни (опитування)
Опитування Соціологічної групи “Рейтинг” було проведено 14-24 червня 2018 року серед 2500 респондентів. Похибка репрезентативності дослідження: не більше 2,0%.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас