За рік інвестори побудували в Україні понад 100 заводів - Президент — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За рік інвестори побудували в Україні понад 100 заводів - Президент

Казна та Політика
3032
Товарооборот України з Європейським Союзом зростає на 30% на рік. Про це сказав Президент України Петро Порошенко під час участі в урочистостях з нагоди випуску магістрів Інститутом міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.
“За останні чотири роки вже ніхто не сплутає, де це Україна. І роль і заслуга дипломатів тут надзвичайно велика. П’ять років тому міг хтось мріяти про такі сміливі й амбіційні проекти, як безвізовий режим, як ратифікована Угода про асоціацію, включаючи поглиблену і всеосяжну зону вільної торгівлі, комплекс реформ, який був проведений”, – сказав Президент.
Глава держави підкреслив, що українці за останні чотири роки отримали право вільно подорожувати всією громадою – не тільки в 28 країн Шенгенської зони, але і майже в 130 країн без віз, або отримуючи візи на кордоні.
Президент підкреслив, що Угода про асоціацію і зона вільної торгівлі з ЄС працюють успішно і ефективно.
“На 30% на рік зростає наш товарооборот з Європейським Союзом. Ростуть інвестиції ЄС в Україну. Тільки за останній рік більше 100 заводів було побудовано нашими партнерами-інвесторами, створено десятки тисяч робочих місць, різко зросли платежі до державного і місцевих бюджетів”, – сказав Петро Порошенко.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас