Райффайзен Банк Аваль підтримав ІІІ Міжнародний форум місцевого розвитку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффайзен Банк Аваль підтримав ІІІ Міжнародний форум місцевого розвитку

Особисті фінанси
16
Львів. 26 червня.— Райффайзен Банк Аваль виступив партнером ІІІ Міжнародного форуму місцевого розвитку, який упродовж трьох днів – із 21 по 23 червня – проходив у м.Трускавці на Львівщині. Банк уже вдруге підтримав проведення цього форуму.
Близько 400 учасників масштабного заходу з України, Польщі, Угорщини та Румунії на найвищому рівні обговорювали теми регіонального розвитку Карпат, децентралізації та роботи органів місцевого самоврядування.
Головними темами форуму стали нова макрорегіональна стратегія розвитку Карпат; питання міжрегіональної та транскордонної співпраці країн регіону; реформа децентралізації в Україні; альтернативна енергетика; розвиток малого й середнього бізнесу; розвиток туризму та співробітництво у галузі культури.
Крім того, захід став відкритим майданчиком для успішних діалогів та перемовин між високопосадовцями з різних країн. Серед учасників події – спікери польського й українського парламентів, народні депутати, представники міністерств, дипломатичних відомств, а також органів місцевого самоврядування, неурядових організацій із України та інших країн.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас