Американська SigmaBleyzer готова інвестувати у видобуток вуглеводнів в Україні $100 млн - Держгеонадр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американська SigmaBleyzer готова інвестувати у видобуток вуглеводнів в Україні $100 млн - Держгеонадр

Фондовий ринок
360
Американська інвестиційна компанія SigmaBleyzer готова вкласти у видобуток вуглеводнів в Україні $100 млн в рамках угод про розподіл продукції (УРП), повідомляє Державна служба геології надр України (Держгеонадр) з посиланням на президента SigmaBleyzer Майкла Блейзера.
“Ми довго вивчали потенціал українських надр, особливо в сфері видобутку на нафтогазоносних ділянках. Стратегія нашої компанії – освоєння майданчиків, на яких ніколи не було промислового видобутку… Нас цікавлять площі понад 500 кв. км на умовах СРП. На першому етапі ми готові вкласти $100 млн”, – цитує М.Блейзера прес-служба відомства за підсумками зустрічі керівників компаній SigmaBleyzer, Aspect Holding і Energy Transfer з в.о. глави Держгеонадр Олегом Кирилюком.
За словами О.Кирилюка, найближчим часом уряд має намір оголосити конкурс на укладення УРП.

Довідка Finance.ua

  • Під управлінням SigmaBleyzer перебувають фонди сімейства UGF (UGF I, II і III), перший з яких був створений в 1996 році, і Sigma Bleyzer Southeast European Fund IV (SBF IV) обсягом EUR250 млн, закритий в лютому 2007 року. У 2012 році обсяг активів під управлінням оцінювався в $1 млрд.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас