У Лондоні встановлено статую на честь криптовалют (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Лондоні встановлено статую на честь криптовалют (фото)

Світ
1870
Триметрова статуя «Crypto Connection» була створена італійським художником Федеріко Клапісом на замовлення компанії Eidoo – творця платформи, яка об’єднує функції криптовалютного гаманця і децентралізованої біржі.
Скульптуру розмістили в Лондоні на оглядовому майданчику на південному березі Темзи, між вежею «Оксо» і кінотеатром BFI Southbank.
«Crypto Connection» вважається одним з найбільш амбітних проектів, який підкреслює стрімку зміну фінансового ландшафту. Скульптура прекрасно відображає дихотомію природи криптовалют: те, що спершу здавалося скороминущою тенденцією, виявилося чимось, створеним на багато років вперед.
Відкриття бронзової скульптури відбулося 15 червня о 16:30. Присутніх попросили поділитися своїми думками в соціальних мережах, використовуючи хештеги #cryptoconnection #eidoo і #cryptobaby.

Статуя являє собою фігуру дитини в утробі матері, що тримає в руках гаджет. Автор монумента стверджує, що створив скульптуру на честь ринку криптовалют, бо сам є їх великим шанувальником. Робота зайняла близько трьох місяців. Вартість проекту не розголошується.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас