Корея посилює регулювання Крипто через злам бірж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Корея посилює регулювання Крипто через злам бірж

Фінтех і Картки
227
Після декількох зломів криптобірж уряд Південної Кореї повідомив, що збирається посилити нормативну базу для обміну криптовалютами. Вже подано законопроект, який накладає кілька нових зобов’язань на місцеві криптобіржі.
Чой Чон-ку, голова головного фінансового регулятора країни, комісії з фінансових послуг (FSC), прокоментував новини про Bithumb наступними словами: “Щоб уникнути повторення інцидентів, нам необхідно зробити транзакційну систему [криптовалют] стабільною і посилити захист трейдерів”.
Інформаційне агентство Newspim пише, що «криптовалютні обміни в даний час знаходяться в сліпій зоні корейських регулюючих органів», додаючи, що «біржі будуть контролюватися фінансовими органами через систему звітів».
У публікації також йдеться, що «прийняття нових заходів блокує відмивання грошей через криптобіржі і поліпшить роботу крипто-компаній з комерційними банками».
Син Сун-еун, директор відділу планування та співробітництва FSA, сказав: “Ми не могли дозволити криптобіржам стати осередком відмивання грошей”.
Представник FIU Кім Джі-ун прокоментував: Штраф стягуватиметься у розмірі 30 мільйонів вон [~ $27’000], якщо постачальник послуг, для роботи з віртуальною валютою не проводить процес перевірки клієнтів або не повідомить про підозрілі транзакції.
За матеріалами:
Cryptellect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас