Український стартап створив антистресовий годинник — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український стартап створив антистресовий годинник

Технології&Авто
604
Про це на своїй сторінці в Фейсбуці написав керівний партнер Creative Quarter Ілля Кенігштейн.
Годинники показують рівень стресу користувача на підставі 20-і різних параметрів і дають науково обґрунтовані поради, як впоратися зі стресом.
Для Android вже все працює, для iPhone поки що тільки тестова версія, але це питання декількох тижнів.
“Годинники називаються EMtracker і крім часу, автономно показують кроки, калорії, пульс і тиск. При підключенні до смартфона видно статистику сну. Але ще вони міряють і обчислюють тиск, визначаючи рівень стресу і даючи індивідуальні рекомендації. Творці проаналізували сотні патернів поведінки і на основі власних досліджень розробили систему, яка показує вам ваш стан і дає поради як впоратися зі стресом. База порад зараз близько 300, і всі вони науково обгрунтовані. Наприклад, порада “випийте гранатовий сік” – містить високу кількість вітаміну С, знижує кортизол. Або “убийся об стіну” (жарт) “, – розповів Кенігштейн.
За його словами, годинник дуже красивий, виглядає круто, батарея 100 мА / год, тримає 10 днів активного і 30 пасивного. використання. Ціна – $ 88 (2288 грн).
“Рішення підходить для корпоративного сектора, тому що допомагає начальству боротися зі стресом співробітників. Як на мене – фішка must have для більшості українських компаній. Я б ще й депутатів змусив такі носити – вистачити як лохам світити Ulysse Nardin і TAG Heuer. А результати – лайв на сайт ВРУ з доступним архівом. В якому стані голосував”, – написав Кенігштейн.
За матеріалами:
depo.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас