Windows 10 отримав розумну клавіатуру з прискоренням — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Windows 10 отримав розумну клавіатуру з прискоренням

Технології&Авто
574
Microsoft не перестає покращувати свою Windows 10, постійно наповнюючи її все новими і новими опціями. У нової тестової збірки Insider Preview, під кодовою назвою Redstone 5, з’явилося декілька зручних рішень для ігор, введення тексту і поліпшення для браузера Edge.
Головне нововведення – розумна клавіатура SwiftKey, що використовує особливий метод введення Swype – безперервне введення тексту без відриву пальця від клавіатури. Як показала практика, швидкість такого набору зростає в кілька разів, випереджаючи традиційне введення натисненням на клавіші.
SwiftKey автоматично визначає слова, що вводяться, і виправляє, якщо користувач зробив помилку, а також вміє передбачати наступне слово для прискорення набору тексту.
Клавіатура SwiftKey працює виключно на сенсорних екранах планшетів, моноблоків або ноутбуків з сенсорними екранами, а також підтримує російську мову.
Нагадаємо, що Microsoft придбала SwiftKey в 2016 році і випустила перше велике оновлення для версій iOS і Android на початку цього року.
Разом з SwiftKey софтверний гігант також ввів зміни в режим Game Mode і ігрову панель Windows 10.
Ігрова панель обзавелася низкою корисних поліпшень для геймерів і тепер дозволяє побачити частоту кадрів у грі (FPS), завантаження процесора у відсотках, використання кількості відеопам’яті графічного прискорювача і використання системної пам’яті.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас