У казну повернули майже 4 млн гривень розшуканих активів - АРМА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У казну повернули майже 4 млн гривень розшуканих активів - АРМА

Казна та Політика
170
За перші п’ять місяців 2018 року Агентство з розшуку і менеджменту активів (АРМА) забезпечило надходжень до Державного бюджету України на суму майже 3,5 мільйона гривень.
Про це повідомила прес-служба Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами.
“Національним агентством України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (далі – Агентство з розшуку і менеджменту активів (АРМА)) в результаті здійснення заходів з управління заарештованими активами забезпечило надходження до Державного бюджету України на суму 3 441 921 грн.”, – йдеться в повідомленні.
Також за цей період нараховано відсотки в сумі 6 101 764 грн. на грошові кошти, передані АРМА в управління, і розміщені на його депозитних рахунках в державному банку.
АРМА реалізовано активів на суму 500 тисяч грн. Відповідно до закону, кошти від реалізації активів спрямовані на спеціальний депозитний рахунок.
За даними прес-служби, на підставі рішення суду, АРМА здійснює управління активами, на які накладено арешт в кримінальному провадженні, з метою збереження або збільшення їх економічної вартості шляхом:
- передачі активів в управління на підставі договору управління;
- розпорядження – реалізації відповідних активів з подальшим розміщенням готівкових коштів на рахунках в державних банках до закінчення кримінального провадження.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас