Експерти назвали помилки водіїв, які допомагають викрадачам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти назвали помилки водіїв, які допомагають викрадачам

Особисті фінанси
4097
Хочете убезпечити себе від такої неприємної події як крадіжка автомобіля? Тоді вам варто дізнатися про помилки інших водіїв, які своїми діями «допомагають» викрадачам, і не повторювати їх.
Одна з найпоширеніших помилок – згода власника на виведення світлодіода, які попереджає про наявність охоронної системи. Таким чином, ви підказуєте зловмисникам, що підхід до машини не такий простий. Вони попереджені і не марнують дорогоцінні для них секунди. Ще гірше – наклейка або шильдик з назвою системи – ви прямо підказуєте, який інструмент для її обходу необхідно використовувати.
Якщо вам пропонують придбати уживане авто з одним комплектом ключів або ж з двома, один з яких – дублікат, це може свідчити про те, що продавець може бути в змові з крадіями. Після купівлі б/у автомобіля завжди треба додатково оснастити машину новими охоронними системами. Це як поміняти замки в придбаній квартирі.
Багато хто покладається на страховку. Але КАСКО не вбереже машину від угону, а сума виплати не покриє всієї вартості. Крім того, її можна досить довго чекати. Разом з тим, страховка теж свого роду підказка, а недобросовісні працівники СК можуть співпрацювати з бандитами. Тож встановлення охоронних систем необхідне завжди.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас