Xiaomi створила розумні скейтборд і велосипед — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi створила розумні скейтборд і велосипед

Фондовий ринок
450
Асортимент продукції компанії Xiaomi поповнився відразу двома засобами пересування по місту: скейтбордом Acton Smart Electric Skateboard і велосипедом Himo Electric Bicycle. Обидві новинки оснащені двигунами і здатні їхати без фізичної допомоги з боку користувача. Крім того, вони підтримують різні смарт-функції.
Acton Smart Electric Skateboard виконаний з канадського клена в поєднанні з алюмінієвим сплавом авіаційного класу. Він важить 5 кг і розрахований на людину вагою до 100 кг. На днищі знаходиться розміщені акумуляторів Samsung 18650, повна зарядка яких займає всього 90 хвилин. Скейтборд оснащений двигуном постійного струму потужністю 500 Вт, що дозволяє розвивати швидкість до 22,5 км/год. Повного заряду вистачає на 12 км шляху.
З цікавих функцій варто відзначити наявність системи рекуперації енергії ERS, віддалене управління і світлодіодне підсвічування для їзди в нічний час доби. Acton Smart Electric Skateboard Acton Smart Electric Skateboard вже можна придбати в Китаї за ціною $155.
Himo Electric Bicycle – складаний електричний велосипед з корпусом з алюмінієвого сплаву і вагою 16,7 кг. У ньому використовуються двигун постійного струму потужністю 250 Вт і зносостійкі амортизуючі шини для більшого комфорту. На повну зарядку потрібно близько 6,5 години, а запас ходу становить 50 кілометрів.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас