Японське село збирається провести власне ICO — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Японське село збирається провести власне ICO

Світ
202
Невелике японська село вирішило зміцнити свою економіку за допомогою криптовалют.
Нішівакура – село, що налічує приблизно 1500 мешканців, розташоване в префектурі Окаяма в Японії. Минулого тижня воно оприлюднило свій план з проведення ICO в якості забезпечення фінансування. В даний момент, муніципалітет покладається на лісове господарство для підтримки своєї економіки – близько 95 відсотків цього невеликого поселення складають лісові площі.
Nishiawakura Coin (NAC) буде випущена Nishiawakura’s Token Economy Association. Поки дата запуску ще не відома, а деякі деталі про монету можна знайти на офіційному сайті.
Село приступило до роботи над власним ICO після того, як місцеве керівництво усвідомило, що ICO широко використовуються у всьому світі компаніями та неурядовими організаціями. Офіційні особи також зазначили, що країна займає лідируючі позиції в питаннях регулювання фінансування за моделлю блокчейн.
У своєму зверненні з приводу проведення ICO село процитувало японського дослідника і автора книг на тему криптовалют Йоічі Очайа, який стверджує, що в майбутньому місцеві органи управління в Японії «відійдуть від централізації і робитимуть агресивні інвестиції в ICO».
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас