Дежржбанк запропонував новий платіжний інструмент — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дежржбанк запропонував новий платіжний інструмент

Фінтех і Картки
494
Ощадбанк запропонував українцям новий платіжний інструмент – цифрову prepaid-картку, яку можна, зокрема, завантажити у смартфон для проведення безконтактних оплат. Вона не має фізичного носія, не прив’язана до інших карток та карткових рахунків. Щоб отримати таку картку, не обов’язково бути клієнтом Ощадбанку, не потрібно відвідувати його відділення та надавати документи.
Про це повідомляє прес-служба банку.
Картка призначена для зручного та безпечного здійснення на території України розрахунків у мережі Інтернет, безконтактних оплат смартфоном у торговельно-сервісній мережі, операцій в «Ощад 24/7». Поповнювати цифрову prepaid-картку можна в POS-терміналах у відділеннях Ощадбанку та P2P-переказами з карток будь-яких банків України. Важливою перевагою є те, що її неможливо втратити або вкрасти.
Для отримання і активації потрібно лише зателефонувати до Контакт-центру Ощадбанку, встановити ПІН-код та за допомогою чат-бота отримати реквізити картки. За потреби її реквізити можна додати в електронні гаманці Google Pay та Ощад PAY.
Відзначимо, за версією авторитетної премії FinAwards2018, Ощадбанк визнано найбільш технологічною фінустановою України.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас