В Англії створили велосипед-майнер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Англії створили велосипед-майнер

Фінтех і Картки
1460
Британська компанія 50cycles представила токенізований електровелосипед Toba. За задумом виробника, при подоланні відстані транспортний засіб буде генерувати криптовалюту. Велосипеди повинні з’явитися у продажу вже у вересні, стартова ціна складе 2250 доларів.
Однак заробити у користувачів велосипеда вийде тільки внутрішню криптовалюту — LoyalCoin. Приміром, за подолання 1600 кілометрів сума складе близько 26 доларів. Ці бонуси можна буде витратити в магазинах, які працюють з LoyalCoin, обміняти на іншу криптовалюту або розплатитися за продукцію компанії 50cycles.
«Моя компанія завжди прагнула випередити свій час, вдаючись до передових технологій. Як 15 років тому ми побачили великі перспективи для електробайків, так і зараз, на нашу думку, величезні перспективи є у технології блокчейн і криптовалют», — розповів голова компанії Скотт Снейт.

Довідка Finance.ua

  • Компанія 50cycles працює з 2003 року і спеціалізується на «просунутих електробайках».
  • Голова компанії зазначає, що вони намагалися поліпшити існуючі велосипеди, а також задумалися про те, щоб надати клієнтам можливість заробити за більш тривале використання їхнього продукту.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас