Європейський таксі-сервіс запускається в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Європейський таксі-сервіс запускається в Києві

Фондовий ринок
843
Одна з європейських платформ для замовлення поїздок Taxify планує інвестувати в подальше розширення своєї діяльності в Україні. Про це йдеться в повідомленні компанії.
Вона починає з перезапуску сервісу в Києві і планує розвиватися в інших великих містах в 2018 році.
Компанія Taxify залучила $175 млн інвестицій, причому лідером серед інвесторів став автомобільний концерн Daimler, у який входить Mercedes-Benz. У компанії заявили, що будуть використовувати інвестиції для подальшого розвитку свого онлайн-сервісу в містах Європи та Африки. Одним з ключових ринків для розширення буде Україна.
Генеральний директор і співзасновник Taxify Маркус Вілліг зазначив, що за минулий рік кількість поїздок, організованих за допомогою Taxify, зросла в десять разів. Крім того, сьогодні понад десять мільйонів людей користуються сервісом у всьому світі.
Перший запуск сервісу відбувся в 2016 році згідно з договором франчайзингу з естонськими підприємцями. Тепер компанія проведе запуск проекту з власною локальною командою.
Зазначимо, що зараз в Україні лідерами на ринку виклику таксі за допомогою онлайн-додатків є Uber і Uklon.

Довідка Finance.ua

  • Маркус Вілліг заснував компанію Taxify в Естонії в 2013 році, коли йому було 19 років.
  • Taxify — одна з найбільш швидкозростаючих платформ для замовлення поїздок у світі з пасажиропотоком понад 10 мільйонів осіб і 500 тисяч водіїв в більш ніж 25 країнах світу.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас