Планшет Samsung Galaxy Tab S4 зможе впізнавати користувачів за очима — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Планшет Samsung Galaxy Tab S4 зможе впізнавати користувачів за очима

Фондовий ринок
271
У розпорядженні інтернет-джерел опинилася нова порція неофіційної інформації про продуктивний планшет Samsung Galaxy Tab S4, який прийде на зміну моделі Galaxy Tab S3.
Свіжі дані вказують на те, що гаджет зможе ідентифікувати користувачів за райдужною оболонкою ока. У фронтальній частині розташується 8-мегапіксельна камера, в тильній – 13-мегапіксельна.
Згадана сумісність із платформою DeX: особлива док-станція дозволить використовувати планшет в якості настільного комп’ютера з підключеними монітором, клавіатурою і мишкою.
В якості електронного «мозку» значиться процесор Qualcomm Snapdragon 835, який об’єднує вісім ядер Kryo 280 з тактовою частотою до 2,45 ГГц, прискорювач Adreno 540 і стільниковий модем X16 LTE. Чіп буде функціонувати в тандемі з 4 Гбайт оперативної пам’яті.
Серед іншого названі: флеш-модуль місткістю 64 Гбайт, аудіосистема AKG Dolby Surround і операційна система Android 8.1 Oreo.
Анонс планшета, за чутками, відбудеться в другій половині року. Не виключено, що новинка дебютує на виставці IFA 2018, яка пройде з 31 серпня по 5 вересня.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас